Ruim 40 jaar historie en werkervaring!

In de 60-er jaren heeft de vader van de huidige eigenaar, W op de Hoek, het bedrijf opgericht. In eerste instantie was er veel vraag naar het frezen van sleuven voor electra- en waterleidingen. Aan het eind van de 60-er jaren kwam de ‘betonbouw’, waardoor voor sparingen in wanden en vloeren diamantgereedschap werd ontwikkeld. Vanaf die tijd ontstond een volwaardig betonboor- en sleuvenfreesbedrijf met 4 fulltime betonboorders. In 1985 is de huidige eigenaar, G op de Hoek, in het bedrijf van zijn vader gestapt en langzaam werd het bedrijf uitgebouwd.
De laatste jaren zijn een aantal werkzaamheden afgestoten, de kernactiviteiten zijn verschoven van grote projecten naar kleinere opdrachten, waarbij de kwaliteit van de werkzaamheden voorop staat.

Als een opdracht voor ons te groot zou worden, kunnen wij terugvallen op een groot netwerk van collega-bedrijven.

Daardoor is geen opdracht te groot of te klein voor ons.

Voor bedrijven en particulieren

G. op de Hoek is een bedrijf, wat in principe elke opdracht aanneemt. Of het nu gaat om een groot bouwproject of om een gat voor een particulier. In beide situaties proberen wij de wensen van de klant te verwezenlijken tegen een eerlijke prijs. Daarbij kunt u denken aan het boren van gaten in alle denkbare diameters tussen 6mm en 1000mm, of het zagen in wanden en vloeren tot een dikte van 420 mm. Ook kunnen wij zelf ‘klein’ sloopwerk uitvoeren.